Нетверезий водій і його озброєний пасажир чинили опір працівникам ДАІ Волині,(+фото)

Нетверезий водій і його озброєний пасажир чинили опір працівникам ДАІ Волині,(+фото)

30.04.15 08:37 0 590
Аби уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, чоловіки не виконували законних вимог правоохоронців, натомість – нецензурно лаялися і шарпали за формений одяг.

Подія трапилася у Ковелі: під час патрулювання правоохоронці помітили автомобіль «Сітроен», який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. На законну вимогу зупинитися водій не відреагував, навпаки – збільшив швидкість і почав утікати. При цьому виїжджав на зустрічну смугу руху та тротуар, створюючи аварійну ситуацію іншим учасникам дорожнього руху.



– Під час переслідування горе-водій виїхав на тротуар і продовжував втечу тротуаром. Втім працівники Державтоінспекції все ж наздогнали його, – розповіла інспектор сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Інга Коваль. – Чоловік вів себе неадекватно, ображав правоохоронців та шарпав за формений одяг. У результаті чоловіка, відповідно до чинного законодавства, доставили у центральну районну лікарню для встановлення ступеню алкогольного сп'яніння. У цей час пасажири автомобіля, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, почали погрожувати правоохоронцям фізичною розправою. На вимогу міліціонерів дотримуватися чинного законодавства один із пасажирів не відреагував на зауваження і намагався застосувати фізичну силу до міліціонерів. При цьому з-за пояса у нього випав пістолет, Держінспектори застосували заходи фізичного впливу і кайданки. Жодних документів на зброю у ковельчанина не було. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції.

– У результаті на чоловіка склали адміністративні протоколи за непокору працівникам міліції та дрібне хуліганство, а нетверезому водієві доведеться відповідати за чотирма стаття Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали для обрання штрафних санкцій скеровані у Ковельський міськрайонний суд, – повідомила Інга Коваль.

Зокрема на чоловіка складені адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 – керування автомобілем у нетверезому стані, ст. 122-2 – невиконання водіями вимог працівника міліції, ч. 4 ст. 122 – створення аварійної ситуації, ч. 1 ст. 126 – водій відмовився пред'явити для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб та ст. 185 – злісна непокора працівнику міліції КУпАП.

ВідеоУДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дискусія "Українська ...
Наступна новина: В Ужгороді рятувальники ...

КОМЕНТАРІ