Рівненщина: безпека понад усе! (+фото)

Рівненщина: безпека понад усе! (+фото)

30.04.15 13:44 0 683


Аби привернути увагу учасників дорожнього руху до проблеми дорожньо-транспортного травматизму за участю водіїв двоколісного транспорту вартові доріг Рівненщини спільно з представниками місцевих ЗМІ провели профілактичні заходи.

З приходом тепла автомобільні дороги традиційно оживають, а відтак збільшується ризик скоєння ДТП. Занепокоєння викликають, перш за все, водії двоколісного транспорту, адже саме ця категорія учасників дорожнього руху найбільш вразлива і у випадку виникнення дорожньо-транспортної пригоди, є найменш захищеною.

Тож, аби попередити дану категорію учасників дорожнього руху, інспектори ДАІ Рівненщини спільно з представниками ЗМІ провели профілактичний рейд, під час якого правоохоронці перевіряли документи на право керування транспортними засобами, проводили бесіди, а також нагадували про правила безпечного користування цим видом транспорту. У ході проведення заходів працівники ДАІ поспілкувалися приблизно з десятком водіїв. Варто зазначити, що всі виявилися свідомими водіями, адже кожен з них мав при собі відповідні документи, а також засоби індивідуального захисту – мотошоломи.



? Основними причинами дорожньо-транспортних пригод за участю двоколісних транспортних засобів є перевищення швидкості руху, недотримання дистанції та небезпечні маневрування, що призводить до порушення Правил дорожнього руху, а також громадського порядку, ? наголошує начальник УДАІ УМВС Олександр Семенюк. ? Нерідко саме водії цього виду транспорту забувають про елементарні вимоги Правил дорожнього руху. Тому, щоб уберегтись від біди, правоохоронці радять водіям не перевищувати безпечну швидкість, неухильно дотримуватись інших Правил дорожнього руху та бути уважними за кермом, ? додає полковник міліції.

Отож, працівники Державтоінспекції Рівненщини вкотре звертаються до водіїв двоколісного транспорту з проханням бути дисциплінованими учасниками дорожнього руху.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ