Хмельниччина: районні та міські центри соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді долучились до проведення благодійної акції «Серце до серця»

Хмельниччина: районні та міські центри соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді долучились до проведення благодійної акції «Серце до серця»

01.05.15 14:05 0 626
З 6 по 30 квітня у Хмельницькій області під гаслом «Врятуй життя дитини» триває акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Метою акції є збір коштів для придбання реанімаційного медичного обладнання в обласну дитячу лікарню.

Впродовж 10 років до даної акції активно долучаються волонтери міських та районних центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. У поточному році до благодійної акції центрами залучено 136 волонтерів різного віку та роду занять.

Кожен волонтер від благодійного фонду отримує скриньку для збору коштів та ідентифікатори (з особистою фотографією, печаткою фонду та тим самим порядковим номером, що на скриньці). На вулицях населених пунктів, в приміщеннях підприємств, установ та організацій волонтери збирають гроші у небайдужих людей.

Кошти, зібрані під час проведення акції, протягом 1-10 травня будуть передані до відділень «Кредобанку» та переведені на рахунок благодійного фонду «Серце до серця».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові організували ...
Наступна новина: ДТП НА ВОЛИНІ: велосипедист ...

КОМЕНТАРІ