На Хмельниччині рятувальники відпрацювали дії під час виявлення вибухонебезпечного предмету

На Хмельниччині рятувальники відпрацювали дії під час виявлення вибухонебезпечного предмету

01.05.15 11:04 0 526
29 квітня на базі НВК №1 смт.Чемерівці відбулось навчання за темою: «Дії персоналу закладів освіти під час виявлення вибухонебезпечного предмету». Під час навчання було перевірено оперативне реагування на надзвичайну подію особового складу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Чемерівці та оперативних служб райцентру та адміністрації об’єкта.

За тактичним задумом, в кабінеті фізики на другому поверсі працівниками навчального закладу виявлено підозрілий предмет схожий на вибухонебезпечний. Рятувальники, які прибули на місце події, оперативно організували евакуацію учнів і обслуговуючого персоналу. В свою чергу, працівники правоохоронних органів забезпечили громадський порядок та безпеку дорожнього руху. Фахівці інших спеціалізованих служб провели відповідну роботу відповідно фаху.

Після навчання, рятувальники нагадали черговому персоналу їхні дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а учням роз’яснили, як поводитися під час оповіщення про виникнення надзвичайної ситуації, артобстрілах, бомбардуваннях, терористичних актах, а також довели їм інформацію про об’єкти, що можна використовувати для укриття.

На завершення, керівник навчання зазначив, що пожежно-рятувальні підрозділи, оперативні служби району та працівники навчального закладу впоралися з поставленими під час навчання завданнями.

Чемеровецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку 3 та 5 травня ...

КОМЕНТАРІ