Хмельниччина: рятувальники долучилися до проведення «Тижня безпеки життєдіяльності»

Хмельниччина: рятувальники долучилися до проведення «Тижня безпеки життєдіяльності»

01.05.15 14:39 0 720
Під час проведення «Тижня безпеки життєдіяльності» співробітники Ізяславського райсектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області відвідали шкільні та дошкільні навчальні заклади району, щоб роз’яснити та нагадати дітям основні правила безпеки життєдіяльності, виконання яких дозволить уникнути біди, а у разі виникнення надзвичайної події – мінімізувати наслідки.

Зокрема, рятувальники провели заняття для учнів та колективу НВК І-ІІІ ст. №2 ліцей ім. М. Островського, під час якого розповіли про основні правила безпеки життєдіяльності, причини виникнення пожеж, їх наслідки. Також, працівники ДСНС навчали дітей діям у разі виникнення пожежі в будинку, на відкритій території, розповіли про небезпеки спалювання сухої рослинності та сміття, нагадали правила поведінки під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів, відпочинку у лісових масивах краю.

З обслуговуючим персоналом рятувальники відпрацювали порядок проведення евакуації учнів із приміщень школи на випадок виникнення надзвичайної ситуації. Також, дітей ознайомили із специфікою роботи пожежних, продемонстрували у дії технічне обладнання, що використовується для ліквідації різних надзвичайних подій. Крім того, школярі мали змогу одягти окремі елементи захисного спорядження рятувальників, і на мить уявити себе справжніми рятувальниками.

Наостанок, вогнеборці побажали учням успіхів у подальшому навчанні та висловили сподівання, що у майбутньому дехто з них пов’яже своє життя з рятувальною службою.

Ізяславський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Правоохоронці розшукали ...

КОМЕНТАРІ