Ціни на газ та благоустрій територій Вінницької області (+фото)

Ціни на газ та благоустрій територій Вінницької області (+фото)

01.05.15 08:02 0 570
Про ці та інші питання розвитку житлово-комунальної галузі області йшлося під час прес-конференція директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Анатолія Вакара .

В ході прес-конференції обговорювалися питання структури формування ціни на природний газ для населення, можливість отримати державну підтримку для утеплення будинків та допомога від банків.

Як відзначив Анатолій Вакар за прогнозом Нафтогазу протягом 12 місяців, з 1 квітня 2015 р. по 31 березня 2016 р., для потреб населення необхідно буде поставити 21,3 млрд куб. м газу. З них 14,5 млрд куб. м газу буде спожито домогосподарствами, які використовують газ для приготування їжі, підігріву води та індивідуального опалення. Ще 6,8 млрд куб. м газу буде поставлено на підприємства теплокомуненерго (ТКЕ) для виробництва тепла для домогосподарств, які використовують централізоване гаряче водопостачання та опалення. Більш детальну інформацію розміщено на сайті НАК «Нафтогаз Україна» за посиланням:

http://www.naftogaz.com/www/3/nakweb.nsf/0/61D60B32EE7EA1BFC2257E350027A244?OpenDocument&year=2015&month=04&nt=Новини&

Окремо Анатолій Вакар поінформував журналістів про хід проведеної акції «За чисте довкілля». За словами посадовця, значна увага приділялась вирішенню питання розчистки територій на в'їздах до міста Вінниці. Для цього було залучено сили Вінницької муніципальної поліції, райавтодорів, задіяно голів сільських рад прилеглих населених пунктів. Найбільше занепокоєння викликав санітарний стан в'їздів в обласний центр, які були дуже засмічені, за напрямками Якушенці, Немирівське та Барське шосе, зі сторони Турбова (вул. Ватутіна), Луки – Мелешківської. Не найкраще виглядала і об'їзна дорога. Проводилось очищення зелених зон вздовж річки Південний Буг, зон відпочинку на Старому місті та Сабарові.

Якщо мовою цифр, то в ході проведення весняного прибирання було приведено у належний стан 312 територій парків та скверів на загальній площі 468 га, проведено упорядкування близько 30 га газонів та квітників, висаджено понад 42 тисяч дерев та 5 тисяч кущів, облаштовано 2,1 га нових газонів та квітників, приведено до належного стану 848 меморіалів та пам'ятників, 363 братських могил; упорядковано 1550 кладовищ, прибрано понад 4,6 млн. м? прибудинкових територій, очищено від сміття 2598 підвалів, упорядковано 411 спортивних та 314 дитячих майданчиків; ліквідовано 845 стихійних сміттєзвалища; вивезено понад 12 тис. кубічних метрів сміття; упорядковано 398 організованих сміттєзвалищ, очищено від сміття 312 км берегів водойм; розчищено 115 джерел, проводились роботи з вапнування стовбурів дерев та бордюрів, тощо.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ