На Вінничині голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій взяв участь у черговій сесії обласної Ради (+фото)

На Вінничині голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій взяв участь у черговій сесії обласної Ради (+фото)

01.05.15 16:16 0 636
30 квітня відбулася 36 сесія обласної Ради 6-го скликання, участь у роботі якої взяв керівник виконавчої гілки влади Вінниччини Валерій Коровій.

Згідно з порядком денним, на розгляд депутатів було винесено 23 питань. Більшість із них стосувалися внесення змін і доповнень до вже діючих цільових програм та ряду кадрових призначень, зокрема переукладання контрактів з керівниками комунальних підприємств області.

За пропозицією голови обласної Ради Сергія Свитка, пленарне засідання розпочалось хвилиною мовчання на знак пам'яті про вінничан, які загинули в боях на Сході.

Після звіту голови обласної Ради про роботу у березні та квітні, депутати приступили до розгляду питань порядку денного сесії. Майже всі вони після тривалого обговорення були проголосовані більшістю голосів та з кожного питання були прийняті відповідні рішення.

Також, в ході пленарного засідання чергової сесії обласної Ради було перейменовано Вінницький обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників на комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти». Відтепер тут можна здобувати другу спеціальність – нині це практичний психолог.





























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ