У Рівненській області рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки

У Рівненській області рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки

01.05.15 12:51 0 708
У період з 27 по 28 квітня в Рівненському районі, працівники 4-ї та та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Рівненській області провели відпрацювання житлового сектору на територіях Квасилівської та Оржівської селищних рад.

У ході відпрацювання здійснені подвірні обходи житлових будівель, у яких проживають громадяни, що відносяться до так званої «групи ризику» - самотні осіби похилого віку, багатодітні сімї, неблагополучні родини, інваліди та люди, які потребують соціальної підтримки. Всім громадянам вручено листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної та техногенної безпеки.

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області звертається до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем під час відпочинку у лісопаркових зонах, при користуванні електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером «101».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині у ...

КОМЕНТАРІ