Рівненщина: демобілізований

Рівненщина: демобілізований "одягнув" мобілізованого

01.05.15 08:10 0 727
Комплект білизни, наколінники, налокітники, аптечка. Це - мінімальний список найнеобхідніших речей, потрібних чоловіку, що їде на Донбас боронити Україну. Аби належно спорядити солдата до війська, до цієї справи залучаються і держава, і волонтери, і односельчани, і навіть демобілізовані.

Про мешканця Користі Миколу Комісарчука ми неодноразово згадували на сторінках нашого часопису. Ще у червні минулого року усім районом збирали юнака до війська, молилися, аби хлопець повернувся додому живим, а цей мужній солдат уже сам долучається до доброї справи і допомагає «одягнути» мобілізованого головничанина, колишнього працівника Корецького районного центру зайнятості Олексія Масленчука. Юнак передає своє військове оснащення, яке було придбане йому небайдужими земляками для служби у ЗСУ, та надіється, що бронежилет, тактичні окуляри, спальний мішок убережуть життя Олексія.

Окрім Миколи, морально та матеріально підтримує мобілізованого ще й колектив працівників Корецького районного центру зайнятості та висловлюють щиру подяку демобілізованому за наданий військовий комплект для Олексія.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Наступна новина: Хмельницька область: під ...

КОМЕНТАРІ