Рівненська область: рятувальники допомагають підвищити боєздатність сільських підрозділів пожежної охорони

Рівненська область: рятувальники допомагають підвищити боєздатність сільських підрозділів пожежної охорони

01.05.15 14:35 0 658
29 квітня до новоствореної місцевої пожежної команди села Локниця Зарічненського району завітали начальник управління реагування на надзвичайні ситуації обласного Головного управління Держслужби з НС полковник служби цивільного Сергій Павловський та начальник районного сектору ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Сергій Денисюк. Рятувальники вручили сільським вогнеборцям костюми захисного одягу та пожежно-технічне спорядження. Також співробітники ДСНС провели заняття з професійної підготовки серед працівників пожежної команди та надали організаційно-методичну допомогу в організації роботи підрозділу.

«Дана місцева пожежна команда є вже четвертою, що створені на території Зарічненського району. Необхідність функціонування цих підрозділів важко переоцінити, адже радіус виїзду з місця дислокації пожежно-рятувальних частин ДСНС у районних центрах до найбільш віддалених населених пунктів Рівненщини складає в окремих випадках від 50 до 100 км. Це ускладнює процес ліквідації пожеж. Саме тут головним помічником професійних рятувальників у справі боротьби з вогнем та порятунку людей і виступають діючі в сільській місцевості пожежні команди», - зазначив начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС Сергій Павловський.

Довідково: Локницька місцева пожежна команда обслуговує територію, на який проживає майже 2 тисячі селян. Вогнеборці підрозділу вже двічі залучалися на гасіння пожеж в житловому секторі.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ