Рівненщина: профілактична робота з майбутніми водіями - запорука безпеки на дорозі! (+фото)

Рівненщина: профілактична робота з майбутніми водіями - запорука безпеки на дорозі! (+фото)

01.05.15 09:47 0 613


Працівники Державтоінспекції розповідають майбутнім водіям про необхідність неухильного дотримання ПДР та наслідки дорожньо-транспортних пригод.

Одним із пріоритетних напрямків у діяльності Державтоінспекції є проведення профілактичної роботи з учасниками дорожнього руху з метою неухильного дотримання Правил дорожнього руху та недопущення дорожньо-транспортних пригод.

У ході зустрічей правоохоронці розповідають майбутнім водіям про відповідальність за порушення Правил дорожнього руху та можливі наслідки їх невиконання. Випускники автошкіл мають можливість наочно побачити на фото, які розміщені на інформаційних стендах у Центрах надання послуг пов'язаних з використанням автотранспортних засобів, наслідки дорожньо-транспортних пригод.

? Сподіваємося, що проведення профілактичних бесід працівниками Державтоінспекції сприятимуть формуванню правосвідомості та відповідального ставлення майбутніх водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху, ? зауважив заступник начальника УДАІ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Віктор Мороз.

По закінченню бесід працівники ДАІ бажають успішної здачі іспитів зі знання Правил дорожнього руху та практичного водіння, а також нагадують, що з отриманням довгоочікуваних документів на право керування транспортними засобами, вони стають повноправними водіями і повинні пам'ятати, що запорука їх безпеки на дорозі ? увага, відповідальність і неухильне дотримання Правил дорожнього руху.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Закарпаття ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ