Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся семінар за участю інспекторського складу

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся семінар за участю інспекторського складу

01.05.15 11:20 0 630
30 квітня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області відбувся семінар з інспекторським складом районних, міських та міськрайонних відділів. На нараді вивчали та обговорювали вимоги нових правил пожежної безпеки, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 30.12.2014р. № 1417 «Про затвердження Правил пожежної безпеки в Україні», а також наказу МНС України від 09.10.2006р. №653 «Про затвердження Інструкції щодо утримання захисних споруд цивільної оборони у мирний час», виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.01.2015р.№317-р «Про надання дозволу на проведення планових перевірок стану пожежної та техногенної безпеки», вимоги основних ДБН, що визначені наказом МВС від 30.12.2014р. № 1417 «Про затвердження Правил пожежної безпеки в Україні».

Крім того, у інспекторського складу Управління ДСНС в області було прийнято заліки.

Особливу увагу організатори семінару звернули на проведення профілактичної роботи серед населення щодо попередження випадків виникнення пожеж, травмування та загибелі людей на них, а також масово-роз’яснювальну роботу щодо попередження трагічних випадків загибелі людей на водних об’єктах.

Крім того, було наголошено на безумовному та сумлінному виконанні завдань, які ставляться перед інспекторським складом Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 1300 ...
Наступна новина: Хмельниччина: комунальники ...

КОМЕНТАРІ