На Тернопіллі рятувальники взяли участь у науковій конференції з питань надання соціально-психологічної допомоги

На Тернопіллі рятувальники взяли участь у науковій конференції з питань надання соціально-психологічної допомоги

01.05.15 17:20 0 719
29 квітня фахівці Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених та студентів, що відбулась в Тернопільському національному педагогічному університеті імені В.Гнатюка.

Окрім рятувальників на захід були запрошені представники Державної пенітенціарної служби, військового комісаріату, організацій «Спорт для всіх», Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також волонтери «Логістичного центру допомоги бійцям АТО» та громадської організації "Майдан Тернопіль".

У рамках конференції відбулось обговорення викликів сьогодення, що постають в сучасних умовах перед соціальними працівниками і соціальними педагогами.

Учасники розглянули діяльність волонтерського руху на Тернопільщині, обговорили роботу з внутрішньо переміщеними особами, особливості їх соціально й психологічного захисту та діяльність в напрямку надання допомоги учасникам АТО та військовослужбовцям.

Загалом було розглянуто чимало важливих питань. Ділячись власним досвідом роботи фахівці Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області наголосили на важливості практичної допомоги людям та підкреслили особливу важливість соціальної підтримки громадян, у складний для країни час сьогодення.

За підсумками конференції її учасники розробили та схвалили концепцію партнерської співпраці викладачів і студентів ТНПУ ім. В.Гнатюка з установами та організаціями – учасниками конференції, з метою пошуку і впровадження інноваційних підходів для вирішення актуальних соціальних проблем сьогодення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині проведено ...
Наступна новина: Кто такой повар

КОМЕНТАРІ