Іван Бабійчук: "Для здобуття якісної освіти слід покращувати умови навчання"

Іван Бабійчук: "Для здобуття якісної освіти слід покращувати умови навчання"

01.05.15 16:33 0 767
Об'єкти соціальної та культурної сфери, які в перспективі фінансуватимуться коштами регіонального розвитку, оглянули 30 квітня у місті Скалаті виконувач обов'язків заступника голови Тернопільської ОДА Іван Бабійчук та директор департаменту освіти і науки Любомир Крупа. У рамках візиту відбулась зустріч із представниками міської ради та директором школи у місті.

Зокрема, значну увагу приділили добудові загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів міста Скалата. Роботи розпочали у зв'язку із незадовільним станом приміщення, що спричиняло неналежну підготовку учнів до навчально-виховного процесу. в навчальному закладі проводиться капітальний ремонт ІІ корпусу, реконструкція з добудовою навчальних класів, харчового блоку, спортзалу, актового залу та басейну.

Як зауважив Іван Бабійчук, для здобуття якісної освіти потрібно забезпечетити учнів хорошими умовами навчання.

«Окрім надання активної допомоги збройним силам України та волонтерським рухам, що покликані підтримувати військовослужбовців, ми зобов'язані покращувати інфраструктуру нашої області. Мова йде реконструкцію шкіл, садочків, ремонт доріг, будувництво водогонів, каналізаційних мереж й колекторів», - додав він.

Вивчивши можливості регіону й оглянувши інші об'єкти соціальної та культурної сфери, які пропонуються до фінансування через кошти регіонального розвитку окреслили конкретні завдання. Зокрема, це контроль над проведенням реконструкції довгобудів, зведення очисних споруд та покращення інфраструктури міста. Вирішення цих питань значно покращить рівень життя населення, додав Іван Бабійчук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ