У львівських дитсадках триває конкурс на кращий куток з безпеки життєдіяльності

У львівських дитсадках триває конкурс на кращий куток з безпеки життєдіяльності

01.05.15 09:00 0 702
У Львові визначили переможців конкурсу-огляду на кращий куток з безпеки життєдіяльності серед дошкільних закладів Сихівського району міста, у якому взяли участь 15 дитсадків.

До складу журі увійшли представники освітянської галузі, міського методично-координаційного центру «Галицьке юнацтво», Державтоінспекції Львова, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Оцінюючи конкурсантів, учасники журі звертали увагу на розкриття тематики, змістовне наповнення, а також оригінальність задуму. Втім, найважливіше, - аби інформація була доступною та цікавою для діток.

Куток безпеки життєдіяльності повинен навчати малечу, як правильно поводитися у різному середовищі та як розпізнати небезпеку.

Учасники журі завітали до кожного дошкільного закладу та ознайомилися з усіма куточками безпеки, а згодом - визначили переможців.

Отож, найкращими визнано куточки у ДНЗ №44 та №183 міста Львова. Друге місце посіли дошкільні заклади №40, №175 та №169, третє - розділили ДНЗ №170, №181, №130, №35 та №176.

Голова журі, спеціаліст відділу освіти Сихівського району Львова, Зоряна Демчук зауважила: «Розділ безпеки життєдіяльності є одним із головних напрямків роботи з дітьми дошкільного віку, тому такі заходи є вкрай необхідні».

У дитсадку №44 малюки розповіли інспектору ДАІ про куточки безпеки, що розміщені у кожній групі. Завідувач цього закладу Світлана Дрібушко наголосила: «Ми розпочинаємо ознайомлювати дітей із правилами безпеки на дорозі ще з ясельної групи».

Дошкільні навчальні заклади, які отримали перемогу, братимуть участь у міському етапі конкурсу, що відбудеться у травні.

Відділ Державтоінспекції міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Вінницький ...

КОМЕНТАРІ