В Чернівецькій області творчий конкурс малюнка на тему безпеки дорожнього руху (+фото)

В Чернівецькій області творчий конкурс малюнка на тему безпеки дорожнього руху (+фото)

02.05.15 08:32 0 817
В УДАІ УМВС України в Чернівецькій області відбулось підбиття підсумків обласного етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Конкурс ініційований Департаментом Державтоінспекції МВС, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту у трьох категоріях дітей від 5 до 17 років.

Участь у мистецькій першості на тему, яка ніколи не втрачає актуальності, взяли дітки з переважної більшості районів області та міста Чернівці. Своє розуміння важливості дотримання правил дорожнього руху хлопчики й дівчатка втілили у яскравих малюнках, виконаних з допомогою найрізноманітніших технологій — олівцями, гуашшю, маслом, аплікацією, іншими засобами, в тому числі і несподіваними, як, скажімо, із використанням плодів сільськогогосподарських культур, паперової пластики, вати, інших матеріалів.



Надіслані в облдержавтоінспекцію роботи оцінило журі.

Загалом, всі твори дітей виконані вдумливо, образно. Кожна робота — це втілена дитиною ідеї безпечного руху, у якій, що важливо, є авторське бачення проблеми. Адже у процесі творення діти аналізують Правила дорожнього руху як складову поведінки людини, її культури.

За колегіальним рішенням журі на Всеукраїнський конкурс від Буковини вирішено надіслати роботи юних митців Чернівецького міського центру науково-технічнох творчості учніівської молоді, які створювали свої шедеври під керівництвом Тетяни Куксанової.





«Зайчик з Машею гуляють і про правила не дбають».

Автор — Місса Маргарет, 10 років.



«І про себе дбай, і про інших пам’ятай».

Автор — Жетарюк Ірина, 11 років.



«Вибір за тобою».

Автор — Мельник Оля, 11 років.



«Ми — помічники ДАІ, допоможемо тобі» .

Автор — Місса Олександра.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обговорено питання ...

КОМЕНТАРІ