На Волині у пасажира автомобіля вилучили макову соломку  (+фото)

На Волині у пасажира автомобіля вилучили макову соломку (+фото)

02.05.15 10:59 0 830
Інцидент стався 28 квітня, близько 18-ї години, в місті Ковель. Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом працівники Державтоінспекції за порушення водієм Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Мерседес Бенц». При перевірці документів у водія, пасажир, що перебував у салоні автомобіля помітно нервував, а потім раптово кинувся тікати. Один із інспекторів почав переслідувати чоловіка та побачив, як останній викинув підозрілий пакет. Правоохоронці затримали утікача, ним виявився 44-річний мешканець міста Ковеля. При попередньому огляді в пакунку було виявлено близько 300 грам макової соломки.

На місце пригоди була викликана слідчо-оперативна група. Водій та пасажир-утікач доставлені до Ковельського міськвідділу. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Водію довелося відповідати ще і за проїзд на заборонний сигнал світлофора. Інспектори ДАІ за порушення Правил дорожнього руху склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

УДАІ УМВС України у Волинські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мар'ян Берездецький: ...
Наступна новина: Українці бояться ймовірного ...

КОМЕНТАРІ