Хмельницька область: рятувальники за добу тричі надавали допомогу з відчинення дверей

Хмельницька область: рятувальники за добу тричі надавали допомогу з відчинення дверей

03.05.15 11:32 0 700
1 травня о 16:35 на пункт зв’язку 37-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький надійшло повідомлення про те, що одному з будинків на проспекті Миру потрібно надати допомогу з відчинення дверей. Зателефонували рідні власниці квартири, яка вже декілька днів не відповідає на телефонні дзвінки.

Рятувальники за допомогою автодрабини через вікно балкону на 5-му поверсі увійшли до квартири та відчинили вхідні двері зсередини. В квартирі перебувала 77-річна жінка, яка після надання допомоги медиками була доставлена до лікарні.

Вже о 18:25 на пункт зв’язку 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вул.Щорса зачинилася неповнолітня дитина та необхідно надати допомогу з відчинення дверей.

Рятувальники оперативно прибули за вказаною адресою та за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері.

Схвильована мати щиро подякувала рятувальникам за надану допомогу.

А 2 травня о 00:30 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Городок надійшло повідомлення про те, що потрібно надати допомогу з відчинення дверей. Зателефонувала мешканка міста та повідомила, що в одній із квартир по вул. Київській з власної необережності зачинила вхідні двері, де знаходився її 10-річний син – інвалід 1 групи.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники за допомогою спецінструменту відчинили вхідні двері та впустили жінку до квартири.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 2 травня в Карпатах та на ...
Наступна новина: Російські «Нічні ...

КОМЕНТАРІ