Зорян Шкіряк: Всі працюють на межі можливого. Попри все,настрій українців бадьорий,а дух незламний»

Зорян Шкіряк: Всі працюють на межі можливого. Попри все,настрій українців бадьорий,а дух незламний»

03.05.15 08:52 0 694
1 травня керівник української делегації виконуючий обов’язки голови ДСНС Зорян Шкіряк прибув у Катманду з кількома працівниками ДСНС рейсовим літаком з Делі, щоб на місці оцінити ситуацію і розпочати підготовку до евакуації.

Крім того, очільник Служби планує зустрітися з представниками ООН, інших міжнародних місій та євроатлантичним координаційним центром реагування на надзвичайні ситуації. 2 травня до місця трагедії прибуде ще кілька керівників пошуково-рятувальних загонів ДСНС та лікар.

Нині члени української делегації перебувають у резиденції почесного консула Украіни в Непалі – таборі, в якому знайшли прихисток наші земляки. «Не дивлячись на минулу трагедію, перші враження позитивні. Поштовхи ще відбуваються, але їх сила та інтенсивність значно зменшилася.Попри все, настрій українців бадьорий, а дух незламний. Переважна більшість людей цілком адекватно сприймають всю складність ситуаціі і з розумінням ставляться до тих проблем, котрі нам випало вирішувати. Ми разом і ми все здолаємо!»- сказав Зорян Шкіряк.

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Німеччині померла Майя ...
Наступна новина: Адвокат Савченко скликає ...

КОМЕНТАРІ