Російські «Нічні вовки» приїхали до Братислави

Російські «Нічні вовки» приїхали до Братислави

03.05.15 11:39 0 840
У суботу, 2 травня, п’ятеро членів російського мотоклубу «Нічні вовки» прибули до Братислави. Як повідомляють словацькі ЗМІ, від чеського кордону їх супроводжували чеські та словацькі байкери. В колоні було не більше 90 мотоциклістів, серед них «лише кілька з російськими номерами», колону «супроводжувало авто з дипломатичним номером». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Опівдні «Нічні вовки» прибули до меморіалу «Славін» – місця поховання 6 тисяч 845 воїнів Червоної армії, які полягли в боях за звільнення Братислави. Байкери поклали до пам’ятника загиблим вінки, спілкувались зі словаками. «Нічні вовки» стверджували, що їхня подорож Європою «не пов’язана з політикою», один із байкерів на ім’я Володимир заявив, що вони хочуть тільки «згадати наших дідів і прадідів і вшанувати їхню пам’ять».

Поруч із меморіалом «Славін» були присутні як прихильники закордонної політики Росії, так і ті, хто виступає з її критикою. Зокрема, водночас із приїздом «Нічних вовків» до Братислави група відомих словацьких громадських діячів провела акцію протесту перед посольством Росії в Братиславі, «щоб згадати про жертви агресії Росії проти України, тієї агресії, яку «Нічні вовки» підтримують».

З Братислави російські байкери мають намір виїхати до Австрії, а далі – до Німеччини, щоб 9 травня зустріти в Берліні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Федір Бондарчук заявив про ...

КОМЕНТАРІ