Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 3 пожежі

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 3 пожежі

05.05.15 15:46 0 556
3 травня о 14:16 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в приватному гаражі на вул. Гоголя в м. Хмельницький.

До місця події оперативно прибули вогнеборці групи спеціальної пожежної техніки, які пожежу на площі 12 кв. м локалізували о 14:25, ліквідували о 14:26. Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборці запобігли розповсюдження вогню на сусідні гаражі.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено стіни, перекриття та речі домашнього вжитку..

Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Того ж дня о 19:40 вогнеборці м.Городок виїхали на гасіння пожежі в житловому будинку, що виникла в с. Хмелівка. До служби порятунку «101» зателефонували сусіди та повідомили про займання.

Оперативно до місця події прибули рятувальники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які пожежу на площі 42 кв. м локалізували о 20:11 та ліквідували о 20:17 у тих розмірах, яких вона набула на час прибуття підрозділу. Завдяки професійним діям вогнеборці запобігли розповсюдження вогню на розташований поруч житловий будинок.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття, перекриття та речі домашнього вжитку.

Причина пожежі встановлюється.

А 4 травня о 02:30 на пункт зв’язку 16-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній споруді в с. Грибочок Новоушицького району.

До місця події негайно прибули рятувальники смт.Нова Ушиця та місцевої пожежної команди с.Капустяни, які о 02:45 локалізували пожежу площею 30 кв. м та ліквідували її о 02:50.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено будівлю та речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – підпал.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ