В Аргентині підтримали Савченко флеш-мобом

В Аргентині підтримали Савченко флеш-мобом

05.05.15 15:13 0 529
Вчора, 3 травня, у Буенос-Айресі під час Дня України, організованого у рамках 41-ї Міжнародної книжкової виставки-ярмарку, відбувся флеш-моб на підтримку Надії Савченко. Фото: radiosvoboda.org

Про це повідомляє офіційний сайт МЗС України.

На найбільшій сцені виставкового комплексу після виступу українських художніх колективів було розгорнуто великі банери із закликом звільнити Надію Савченко трьома мовами – українською, іспанською та англійською. Одночасно присутні у залі (усього – близько 1 тис. осіб) підняли таблички з написом «Свободу Надії Савченко».

Було зазначено, що Росія незаконно утримує українську льотчицю, народного депутата України Н.Савченко, звільнення якої вимагає весь світ.

Як повідомляє українське зовнішньополітичне відомство, під час святкового концерту у рамках Дня України глядачі надзвичайно тепло зустріли виступи танцювальних та хорових колективів української громади в Аргентині, що гідно представили багату та самобутню українську культуру.

З промовою на заході виступили Посол України в Аргентинській Республіці Юрій Дюдін та голова Української центральної репрезентації в Аргентині Петро Лилик, які, серед іншого, засудили агресивні дії Росії, спрямовані проти територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України.

Наприкінці заходу присутні вшанували пам’ять усіх героїв, що віддали своє життя під час Революції гідності за повернення України на шлях демократичного розвитку, а також вшанували воїнів, які боронять незалежність нашої держави на сході України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зорян Шкіряк: Евакуація ...
Наступна новина: На Вінничині розчищення ...

КОМЕНТАРІ