Олег Тягнибок: Домовленості з окупантом ні до чого не призведуть - мир здобудемо,коли українське військо знищить ворога

Олег Тягнибок: Домовленості з окупантом ні до чого не призведуть - мир здобудемо,коли українське військо знищить ворога

05.05.15 14:26 0 569
Ніякі домовленості з ворогом, з московським окупантом, а тим паче з терористами не призведуть до перемоги. До миру на нашій землі може призвесті лише потужне українське військо, яке знищить ворога. І чинна влада має це розуміти передусім. Про це 3 травня 2015 року заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на урочистих заходах із нагоди 100-ї річниці бою за гору Маківка.

Під час виступу очільник "Свободи" закликав схилити голови перед Легіоном Українських Січових Стрільців, які у невеликій кількості таки змогли зупинити російські війська. Націоналіст наголосив, що зараз історія повторюється: патріоти у ЗСУ, Нацгвардії, добровольчих батальйонах і нині стоять на обороні територіяльної цілісності України та захисту Европи від орди. Однак нині на Заході не можуть зрозуміти, що саме тепер на Донбасі, після ста років переможного бою за Маківку, українські патріоти знову зупиняють криваві орди большевиків, московської навали - боронячи не лише Україну, але й Европу.

"Уже кожен зрозумів, що ніякі домовленості з ворогом, з московським окупантом, а тим паче з терористами не призведуть до української перемоги. До миру на нашій землі може призвесті лише міцна українська військова потуга, яка знищить ворога. Це має розуміти чинна влада, адже треба посилювати військо. Окрім того, усередині країни необхідні жорсткі санкції проти російського бізнесу. Україна має домогтися, щоби міжнародний тиск на Кремль тривав і зьільшувався", - зазначив Олег Тягнибок.

Лідер "Свободи" нагадав, що молодь, патріоти, зокрема і свободівці, уже багато років приходять на Маківку - набираються духовної сили, патріотизму та проводять вишколи. Багато з них зараз реально воюють з окупантом.

"Напевно більше 20-и разів свободівці проводили тут вишкільні табори. І нині уже під прапорами "Сокола", "Свободи" тут стоять хлопці, які повернулися з передової російсько-української війни. Тут герої наших добровольчих батальйонів, які реально воюють проти московського окупанта: Володимир Назаренко, що вийшов із Дебальцівського котла, Юрко Черкашин, який воює у Пісках, свободівці-бійці ЗСУ, добровольчих батальйонів", - розповів Олег Тягнибок.

Націоналіст повідомив більш як двом тисячам присутніх, що у Пісках, попри так зване перемир'я триває реальна війна: постійні нічні обстріли, переміщення диверсійних груп. Триває протистояння і в Широкиному, тому зберігається загроза захоплення Маріуполя.

"У Піски диверсійні групи вони запускають із різних сторін - шукають слабкі сторони наших вояків. Вочевидь, усе робиться для того, аби до 9 травня принесті Путіну якусь чергову перемогу. Також маємо велике протистояння в Широкиному, тому є загроза захоплення Маріуполя.

Цю війну маємо виграти не лише на нашій територій - маємо погнати орду туди, де їй місце. Напевно, тільки тоді будемо спокійні, коли усі ці прапори на горі Маківка: синьо-жоті, червоно-чорні, добровольчих батальйонів побачимо у Кремлі, коли наші хлопці маршуватимуть Москвою", - додав Олег Тягнибок.

Нагадаємо, що 2015 року виповнюється 100 років від дати легендарного бою Українських Січових Стрільців проти російських окупантів за гору Маківку. Імперські війська тоді зазнали нищівної поразки.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Кіпіані: Правдива історія ...

КОМЕНТАРІ