У Львові відбувся перший доброчинний мотопробіг Ігоря Швайки

У Львові відбувся перший доброчинний мотопробіг Ігоря Швайки

05.05.15 16:31 0 644
У Львові на Площі Ринок 3 травня 2015 року з метою зібрати кошти для Харківського військового шпиталю відбувся перший доброчинний мотопробіг очільника Харківської облорганізації ВО "Свобода", екс-міністра АПК Ігоря Швайки. Як представник однієї зі східних областей України, що межує як із країною-агресором Росією, так і з Донбасом, він на власному мотоциклі за сім днів планує об'їхати усі обласні центри України (окрім окупованих територій). Як зазначив Ігор Швайка, допомога армії "красиво виглядає", але дуже мало людей насправді зосереджують свою увагу на тому, що стаціонарні лікувальні заклади частіше за все у якому стані вони були, у такому стані перебувають і . "А особливо це стосується військових шпиталів Харкова і Дніпропетровська, що не отримали додаткового фінансування, хоча навантаження на них кратно виросло за цей період часу", – зауважив очільник Харківської облорганізації ВО "Свобода".

Також він наголосив, що міста Харків і Дніпропетровськ по суті є транзитними центрами – туди доставляють українських бійців, котрі отримують там першу медичну допомогу, а уже потім, з метою подальшого лікування та реабілітації, вони їдуть по всій Україні. "Саме тому ми вирішили зібрати кошти і допомогти – чи це зробити ремонт у військових шпиталях, де надають допомогу українським бійцям, чи привезти якесь обладнання… Усе залежить від кількості зібраних коштів та замовлення", – повідомив Ігор Швайка.

За словами націоналіста, такий заїзд також символізує єдність українських земель та прагнення українців до перемоги над одвічним ворогом.

Ігор Швайка та представники Харківської партійної організації ВО "Свобода" вирушили зі Львова до Ужгорода. Подальший маршрут – Івано-Франківськ-Чернівці-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Черкаси-Кіровоград-Одеса-Миколаїв-Херсон-Запоріжжя-Дніпропетровськ-Харків.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відзначили ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ