Чернігівська область: протягом святкових і вихідних вогнеборці ліквідували 34 пожежі,1 людину врятовано

Чернігівська область: протягом святкових і вихідних вогнеборці ліквідували 34 пожежі,1 людину врятовано

05.05.15 14:15 0 551
Протягом святкових і вихідних днів, під час яких рятувальники Чернігівщини чергували у посиленому режимі, здійснено 34 виїзди в ході чого 1 людину врятовано, ліквідовано 21 пожежу в житловому секторі, 2 пожежі у лісових масивах та 11 у екологічних системах. Основними причинами їх виникнення послужила необережність громадян у поводженні з вогнем, в тому числі під час спалювання сухої рослинності, а також внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електричних мереж і приладів. Вогнем пошкоджено 6 житлових будинків, 13 господарчих споруд та 1 одиницю автотранспорту.

1 травня у Чернігові по вул. Пухова, 127 під час ліквідації пожежі в трикімнатній квартирі п'ятиповерхового житлового будинку вогнеборці врятували 42-річну власницю помешкання. Ймовірною причиною, яка ледь не коштувала життя господарці, послужила її власна необережність під час куріння.

4 травня підрозділи Чернігівського міського відділу Управління ДСНС 4 рази виїздили на ліквідацію пожеж, що виникли по провулку О. Білевич, вулицях Пухова, Червоногвардійська та Елеваторна, в ході чого ліквідовано загоряння житлового будинку, 3 господарчих споруд та електрощитової.

Рятувальники Держаної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил безпечної поведінки у побуті, слідкувати за справністю електромереж і приладів та бути пильними у поводженні з вогнем.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ