Тернопіль серед лідерів у якості муніципального управління

Тернопіль серед лідерів у якості муніципального управління

06.05.15 19:01 0 512
Соціологічна група «Рейтинг» на замовлення Міжнародного республіканського інституту опитала майже 18 тисяч людей у 22 містах України, щоб дослідити якість муніципального управління в усіх обласних центрах.

Тернопіль лідирує практично з усіх показників, зокрема тут найбільший в Україні рівень довіри до міського голови Сергія Надала, а міська рада, за переконанням городян, сприяє залученню інвестицій у місцеву економіку та місто розвивається у правильному напрямку. Також тернополяни відзначають якість роботи освітніх закладів та ефективність комунальних підприємств.

«Дослідження демонструють досить хороші дані для Тернополя. Серед більшості показників ми суттєво випереджаємо і сусідні міста, такі як Львів, Івано-Франківськ, і більшість інших міст України, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Це є добрим сигналом для інвесторів, адже нам надзвичайно потрібні інвестиції і створення нових робочих міст. Незважаючи на складну економічну ситуацію місто продовжує розвиватися. В конкуренції з іншими містами ми займаємо виграшну позицію».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька ОДПІ: мешканці ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ