На Тернопіллі Василь Вітровий – голова Козівської райдержадміністрації

На Тернопіллі Василь Вітровий – голова Козівської райдержадміністрації

06.05.15 13:39 0 581
4 травня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна представив громаді Козівщини нового голову райдержадміністрації – Василя Вітрового.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова райдержадміністрації Василь Вітровий та голова районної ради Петро Репела поклали квіти до стелли «Героям Небесної Сотні».

Відтак в актовому залі школи мистецтв відбулася зустріч з активом району та представлення голови райдержадміністрації Василя Вітрового.

Привітавши його із призначенням, голова облдержадміністрації чітко окреслив завдання, над реалізацією котрих і має працювати виконавча влада району.

«Основне завдання – згуртувати навколо себе громаду, депутатський корпус, місцеве самоврядування, представників громадських організацій, – наголосив Степан Барна. – Створення нових робочих місць, подолання корупції, залучення інвестицій – всі ці проблеми потребують першочергового вирішення».

Окрім того, голова облдержадміністрації акцентував на важливості проведення медико-психологічної реабілітації демобілізованих та впровадженні соціальних гарантій для бійців АТО та їхніх родин.

«Я завжди кажу, що на Тернопільщині 1 мільйон 100 тисяч волонтерів, - зауважив Степан Барна. – Адже війську допомагають всі – і дорослі, і малі. Я низько схиляю голову перед кожною родиною, яка відправила на фронт сина, батька чи чоловіка».

Голова райдержадміністрації Василь Вітровий подякував за висловлену довіру і поділився планами на майбутнє. В першу чергу це завершення будівництва басейну в Козівській ЗОШ №2, заміна водогону в центральній частині селища. Також він запевнив, що прикладе максимум зусиль, щоб Козівський район був самодостатнім та процвітаючим.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Як правильно поводитися в ...

КОМЕНТАРІ