У Рівненській області рятувальники провели рейдове відпрацювання лісопаркової зони відпочинку громадян

У Рівненській області рятувальники провели рейдове відпрацювання лісопаркової зони відпочинку громадян

06.05.15 09:15 0 512
Працівники Служби порятунку Рівненщини продовжують здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення стосовно дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі.

Так, 04 травня співробітники Костопільського районного сектору та 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області провели рейдове відпрацювання лісопаркової зони в місті Костопіль поблизу річки Замчисько. Рятувальники роз’яснили відпочиваючим правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися під час перебування на природі, розповіли про пожежі в екосистемах, що останнім часом виникали на території району та причини їх виникнення. Окремо працівники Служби порятунку наголосили на вимогах пожежної безпеки під час розпалювання вогнища та порядку дій на випадок виникнення пожежі. Користуючись нагодою, співробітники ДСНС також нагадали громадянам порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій та інших небезпек сьогодення.

Для кращого сприйняття необхідної інформації вогнеборці роздали тематичні листівки та експрес-інформації із правилами пожежної безпеки під час відпочинку на природі. В свою чергу, громадяни подякували рятувальникам за турботу та увагу, яку вони приділяють людям.

Костопільський РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ