Волинська область: рятувальники знешкодили снаряд часів Другої Світової Війни

Волинська область: рятувальники знешкодили снаряд часів Другої Світової Війни

06.05.15 16:56 0 577
3 травня на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимира-Волинського надійшло повідомлення про те, що в районі цукрового заводу на вул. Луцькій під час проведення земляних робіт місцевою жителькою виявлено предмет, який зовні схожий на вибухонебезпечний.

На місце події виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група міського відділу внутрішніх справ. При зовнішньому огляді встановлено, що це дійсно вибухонебезпечний предмет часів Другої Світової Війни, а саме артилерійський снаряд 76 мм. За даним фактом складено та направлено заявку до аварійно-рятувального загону Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області на виїзд піротехнічної групи.

4 травня на місце знахідки прибула група піротехніків АРЗ СП У ДСНС, яка вилучила та знешкодила вибухонебезпечний предмет у спеціально встановленому місці.

Шановні громадяни! При виявленні вибухонебезпечних предметів повідомте Державну пожежно-рятувальну службу за номером «101» вкажіть точне місце знаходження, аби забезпечити безпеку, а саме: помітити місце виявлення червоною стрічкою. (або червоною з білим стрічкою, іншими підручними яскравими матеріалами).

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ :

- брати у руки невідомі предмети, схожі на вибухонебезпечні,

- перекатувати їх,

- кидати у вогонь,

- здійснювати механічні пошкодження.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ