У дитсадках Львова визначають кращий куток з безпеки життєдіяльності

У дитсадках Львова визначають кращий куток з безпеки життєдіяльності

06.05.15 19:22 0 588
Визначено переможців конкурсу-огляду на кращий куток з безпеки життєдіяльності серед дошкільних закладів Сихівського району міста. Участь у конкурсі взяли 14 дитсадків. До складу журі увійшли освітяни, представники міського методично-координаційного центру «Галицьке юнацтво», фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державтоінспекції Львова.

Проводиться такий конкурс з метою створення сприятливих умов для популяризації безпечних умов навчання і відпочинку, а також пропагування знань з основ безпеки життєдіяльності і правильної поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Оцінюючи конкурсантів, учасники журі звертали увагу на розкриття тематики, змістовне наповнення, а також оригінальність задуму. Втім, найважливіше, - аби інформація була доступною та цікавою для діток. Фахове журі оглянуло куточки у кожному дошкільному закладі району.

За результатами оцінювання, найкращими визнано куточки у ДНЗ №44 та №183 міста Львова. Друге місце посіли дошкільні заклади №40, №175 та №169, третє - розділили ДНЗ №170, №181, №130, №35 та №176.

Дошкільні навчальні заклади, які отримали перемогу, братимуть участь у міському етапі конкурсу, що відбудеться з 11 по 15 травня.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ