Свободівець Андріян Гутник у День міста Львова допоміг облаштувати для святкування площу на вулиці Симоненка

Свободівець Андріян Гутник у День міста Львова допоміг облаштувати для святкування площу на вулиці Симоненка

06.05.15 08:33 0 615
За сприяння депутата Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріяна Гутника 3 травня 2015 року площа біля озера на вул. Симоненка стала центром відпочинку та проведення розваг у мікрорайоні в межах святкування 759-річчя Львова.

Після офіційного початку святкувань розваги та подарунки чекали на батьків та дітей, адже День міста Львова – справжнє сімейне свято. Спортивні конкурси та дитячі розваги передували відкриттю "Площі 12 вальсів", де під акомпанемент камерного оркестру "Collegium Musicum" представники танцювальної студії "Dancing City" запрошували до танцю просто неба.

"Надзвичайно приємно, що в такий день ми змогли створити свято для усіх мешканців – від найменших до найстарших. На жаль, погода не посприяла, аби встигнути зробити ще один подарунок, а саме відновити лавки для відпочинку та спілкування. Наразі роботи тривають і вже невдовзі всі охочі зможуть комфортно проводити вільний час на площі. Плануємо й надалі розвивати тут центр відпочинку в мікрорайоні", – розповів Андріян Гутник.

Нагадаємо, що меценатом з відновлення площі біля озера на вул. Симоненка для відпочинку та озеленення території виступив свободівець Андріян Гутник. Наразі роботи з облаштування тривають. Невдовзі на цій території з'являться нові лавки для відпочинку, смітники та "безпечні полиці" для безкоштовного обміну книгами (буккросинг).

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині для ...

КОМЕНТАРІ