Проблема паркування в Рівному на контролі у працівників ДАІ ! (+фото)

Проблема паркування в Рівному на контролі у працівників ДАІ ! (+фото)

06.05.15 15:06 0 561


Поставити своє авто в обласному центрі, особливо в середмісті вдень ? непросто. Місць катастрофічно не вистачає. Тож водії, не зважаючи на немалий штраф за паркування в забороненій зоні, залишають авто, де доведеться. Працівники Державтоінспекції зазначають ? можуть притягнути до відповідальності водіїв, лише якщо застануть порушника на місці скоєння правопорушення.

У соціальних мережах продовжують з'являтися фото транспортних засобів, водії яких порушують правила зупинки та стоянки.

? Кожен факт порушення працівниками ДАІ береться до уваги і проводиться детальна перевірка, ? наголошує начальник управління Державтоінспекції Рівненщини Олександр Семенюк. ? Варто зазначити, що лише протягом минулого місяця працівниками Державтоінспекції Рівненської області було складено понад 150 адмінпротоколів на водіїв, які порушили правила паркування, ? додає полковник міліції.

Працівники Державтоінспекції Рівненщини і надалі будуть націлені на виявлення та документування фактів порушення правил зупинки та стоянки водіями транспортних засобів.

Вкотре звертаємо увагу на те, щоб притягнути водія до адміністративної відповідальності по фото, яке викладене в мережі Інтернет, працівникам Державтоінспекції необхідні наступні дані:

- Дата порушення

- Час порушення

- Місце порушення

- Чіткий номерний знак автомобіля

- Контактний телефон свідка (особи, яка сфотографувала порушення), щоб у подальшому інспектори ДАІ могли звернутися до нього для отримання пояснень.

Однак, найкращим та найоперативнішим вирішенням питання складання адміністративного протоколу на водія, який порушив правила зупинки та стоянки ? є негайний виклик на місце порушення наряду ДАІ за телефоном чергової частини УДАІ УМВС (0362) 63-58-21.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ