У Рівненській області вміст алкоголю в крові водія із Колоденки у п’ятнадцять разів перевищував норму (+фото)

У Рівненській області вміст алкоголю в крові водія із Колоденки у п’ятнадцять разів перевищував норму (+фото)

06.05.15 12:13 0 545


Працівники Державтоінспекції Рівненщини виявили водія, який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння ледве не травмував дітей, які знаходились біля будинку.

4 травня близько 17-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення жительки села Колоденка Рівненського району про те, що вулицями села на великій швидкості їздить автомобіль «Фіат Добло» білого кольору, водій якого ймовірно перебуває в стані алкогольного сп'яніння, оскільки наражає на небезпеку місцевих жителів.

Черговим Державтоінспекції відразу було орієнтовано та направлено на зазначене місце наряд працівників ДАІ Рівненського району.

Прибувши на місце події інспектори ДАІ виявили автомобіль та затримали водія, який керував даним транспортним засобом. Ним виявився 35-річний місцевий житель.

Під час спілкування з водієм працівники ДАІ встановили, що в даного громадянина присутні явні ознаки алкогольного сп'яніння. В присутності двох свідків чоловіку було запропоновано пройти огляд на визначення стану сп'яніння та продути алкотестер на що водій погодився. 3,16 проміле – такий результат зафіксував прилад «Драгер», що у 15 разів перевищує допустиму норму.

На водія працівники ДАІ склали адміністративний протокол за ч1 ст 130 КУпАП ( Керування транспортним засобом у стані сп'яніння).

Автомобіль правоохоронці доставили на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

До речі, протягом вихідних днів працівниками Державтоінспекції Рівненщини було виявлено та задокументовано понад 70 фактів керування транспортними засобами водіями, які перебували у стані сп'яніння.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Степан Барна оглянув ...

КОМЕНТАРІ