Вихованці «Подолянчика» стали повноправними представниками України у Туреччині

Вихованці «Подолянчика» стали повноправними представниками України у Туреччині

07.05.15 14:25 0 598
За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді з 15 по 24 квітня 2015 року група вихованців Народного художнього колективу ансамблю танцю «Подолянчик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва у складі офіційної делегації від України взяла участь у ХХХУІІ Міжнародному дитячому фестивалі з нагоди 23 квітня ( Дня дітей) в Республіці Туреччині в місті Анталія.

ХХХУІІ Міжнародний дитячий фестиваль проводився під гаслом «Мир на Батьківщині, мир на Землі», в якому взяли участь 32 країни світу. Фестиваль організований для того, щоб діти зробили внесок у формування світу, де житимуть у мирі, шляхом зміцнення відносин братерства та дружби. «Подолянчик» - єдиний творчий колектив, який був удостоєний честі представляти Україну за кордоном.

Хмельницькі діти жили в турецьких родинах, мали змогу долучитися до турецького побуту, звичаїв та обрядів, познайомитися з турецькими традиціями та культурою. Всі учасники фестивалю виступали на концертних площадках Анталії, брали участь у різних телевізійних програмах та святкових заходах (екскурсії, пікніки, шоу-програми, офіційний візит до Анкари). Діти здружились між собою і обіцяли підтримувати контакти надалі.

Кульмінацією фестивалю був дитячий гала-концерт всіх учасників фестивалю з 32 країн та Республіки Туреччини.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді відбулась ...
Наступна новина: Основні заходи Вінницької ...

КОМЕНТАРІ