Вінниччина перша в Україні завершила п’яту хвилю часткової мобілізації

Вінниччина перша в Україні завершила п’яту хвилю часткової мобілізації

07.05.15 11:18 0 524
Вінницька область продовжує тримати лідерство в рамках проведення заходів часткової мобілізації. Так, наш регіон перший в Україні завершив поставку мобілізаційних ресурсів під час п'ятої хвилі. Цього разу, за словами військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату, полковника Геннадія Долгашова, планове завдання виконано на 100,3%.

«Завдяки злагодженій роботі військових комісарів Вінниччини, виконавчої і самоврядної гілок влади планове завдання з мобілізації в області знову виконано більше ніж на 100% та раніше зазначеного строку. Цього разу з Вінниччини до війська призвано по мобілізації майже півтори тисячі осіб. З них - 76 бійців виявили бажання служити, не чекаючи повісток. Хоча добровольців, які захотіли стати на захист цілісності України, було удвічі більше. » – наголосив Геннадій Долгашов.

Також військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Геннадій Долгашов висловив вдячність мобілізованим бійцям та їх рідним за проявлену громадянську позицію та патріотизм.

«Висловлюю слова вдячності мобілізованим вінничанам за їхній патріотизм, мужність, відвагу і відданість українському народові. Щиро дякую матерям і батькам тих військових, які зараз виконують бойові завдання, або котрі лише вирушили поліпшувати свої навички в тренувальні центри, за виховання справжніх героїв і патріотів, дружинам і дітям захисників Батьківщини – за витримку, розуміння і терпіння» – зауважив Геннадій Долгашов.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині про ...

КОМЕНТАРІ