В Закарпатській області із прибуттям у Піски волонтерів відбулася перша ротація бійців "Буковинської чоти" в підрозділі "Карпатська Січ"

В Закарпатській області із прибуттям у Піски волонтерів відбулася перша ротація бійців "Буковинської чоти" в підрозділі "Карпатська Січ"

07.05.15 10:28 0 532
Разом із волонтерами 24 квітня 2015 року в напрямку Курахове-Піски виїхали бійці-майданівці, які попередньо, через представництво підрозділу "Карпатська Січ" у волонтерському центрі ГО "Буковинське об'єднання волонтерів", обумовили свою участь у вишколах військового підрозділу, який разом із бійцями 93-ї гвардійської бригади утримує позиції на передовій у Пісках.

Приїзд до "Буковинської чоти" дав можливість на два тижні отримати відпочинок тим, хто з березня на постійній основі перебуває у жорстких фронтових умовах: це бійці "Авель", "Лом" та "Богомол".

"Це чергове авто з вантажем харчів, закруток, засобів особистої гігієни, медикаментів, які передано з нашого волонтерського центру "Буковинське об'єднання волонтерів" на Шевченка, 41. Також закуплено медикаменти, комплекти форм та взуття за кошти, надані свободівськими депутатами Чернівецької міської Віктором Крохмалем та Шевченківської райради Василем Зазуляком", – повідомив командир "Буковинської чоти" Віталій Кадук.

Новопризначений заступник командира "Карпатської Січі" Дмитро Чернишов знайшов можливість (завдяки студентам БДФЕУ під керівництвом викладачки Марії Мандрик, за рахунок коштів, зібраних митниками за сприяння Миколи Салагора, завдяки підтримці представників податкової служби та інших доброчинців) придбати для потреб підрозділу автомобіль "Опель Астра". Також за підтримки працівників департаменту охорони здоров'я вдалося забезпечити придбання частини необхідних для бійців медичних препаратів та пристроїв, устаткування для реанімобіля.

"Ми вдячні тим, хто не байдужий до життя бійців на Сході. Також хочу зазначити, що волонтерські поїздки до бійців батальйону "Січ" та підрозділу "Карпатська Січ" відбуваються за підтримки Івана Гриника, доброчинців з Вижницького району, за підтримки підприємця Миколи Лупула з с. Рідківці Новоселицького району, директора мережі магазинів "Добре" Івана Сорочана, свободівського депутата Чернівецької міської ради Віктора Крохмаля та голови Сторожинецької РДА Ярослава Бартоша", – додав Віталій Кадук.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ