В Луцьку відбувся ювілейний концерт народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці "Подвиг"

В Луцьку відбувся ювілейний концерт народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці "Подвиг"

07.05.15 12:45 0 608
У Палаці культури міста Луцька відбувся концерт народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці "Подвиг" з нагоди 35-річчя створення колективу.

Хор “Подвиг” був створений у 1980 році. У 1984 році йому присвоєно звання "народний аматорський". У складі колективу понад 30 учасників поважного віку. Репертуар хору "Подвиг" складають пісні патріотичного змісту, народні пісні та твори українських композиторів. З часу заснування колективом проведено близько 600 концертів. Хор "Подвиг" активно концертує не лише на Волині, а й за її межами.

Привітати колектив з ювілеєм прийшли міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, численні шанувальники "Подвигу". Микола Романюк щиро подякував ветеранам за творчість і за те, що вони є прикладом любові до життя. "Ви є гордістю нашого міста, з вас можна писати історію нашого краю", – сказав міський голова і побажав усім міцного здоров'я, довголіття, родинного тепла і мирного неба. Він вручив Подяку міського голови колективу народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці "Подвиг" комунального закладу "Палац культури міста Луцька" (керівник Джига Оксана Анатоліївна) за значний внесок у розвиток аматорського хорового мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста, а також з нагоди 35-ої річниці створення колективу. Микола Романюк нагородив Почесною грамотою керівника народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці "Подвиг" Джигу Оксану Анатоліївну за значний особистий внесок у розвиток і популяризацію аматорського хорового мистецтва, активну участь у культурно-мистецькому житті міста, а також з нагоди ювілею колективу. Подяку міського голови отримав концертмейстер народного аматорського чоловічого хору ветеранів війни та праці "Подвиг" заслужений працівник культури України Мізюк Олександр Андрійович.

Музичний дарунок, композицію фронтових пісень ветеранам подарували Андрій Роїк та Уляна Томчук. А учнівська молодь міста їм вручила квіти та червоні маки, як символ перемоги, примирення і пам'яті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ