На Рівненщині підвели підсумки дитячого творчого конкурсу (+фото)

На Рівненщині підвели підсумки дитячого творчого конкурсу (+фото)

07.05.15 15:57 0 624


Минуло два місяці відтоді, як Державтоінспекція Рівненщини спільно з управлінням освіти і науки Рівненської ОДА оголосила проведення на території області творчого конкурсу під гаслом «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху!»

Метою проведення творчого конкурсу стало залучення дітей і юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах та сільській місцевості. У своїй майстерності та креативності змагалися юні митці віком від 5 до 17 років.



? Проведення таких заходів має важливе значення, адже це своєрідна форма виховання молодого покоління щодо необхідності неухильного виконання вимог ПДР. Варто зазначити, що у змаганні приймає участь багато сімейних творчих робіт. Отож, таким чином батьки залучають дітей до вивчення Правил дорожнього руху, що допоможе в майбутньому запобігти багатьом трагедіям на дорозі, ? зазначив очільник УДАІ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Олександр Семенюк.



Визначити переможців конкурсу було завданням не з легких, оскільки у ньому приймали участь понад 200 дитячих творчих робіт і всі вони заслуговували на увагу. Жюрі визначило дев'ять найкращих робіт, які були відправлені в Департамент ДАІ для прийняття участі у Всеукраїнському творчому конкурсі «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху!»



Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ