На Волині визначили переможця конкурсу водійської майстерності  (+фото)

На Волині визначили переможця конкурсу водійської майстерності (+фото)

07.05.15 11:30 0 675
На всеукраїнських змаганнях виступатиме студент Оваднівського професійного ліцею.

На базі локачинської філії Оваднівського професійного ліцею відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів профтехучилищ області з професії «Водій транспортних засобів категорії «С».



Члени журі, у тому числі й інспектори Державтоінспекції, визначили кращого водія серед учнів професійно-технічних училищ.



Начальник локачинського відділення ДАІ майор міліції Андрій Бичко відзначив високий рівень знань учасників у теоретичному та практичному етапі конкурсу:



–Зменшення аварійності розпочинається з майстерності та сумлінності водія. Категорія «С» передбачає керування габаритним транспортом, тому водій повинен завжди пам'ятати: він може становити підвищену небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Під час конкурсу ми оцінювали знання Правил дорожнього руху, вміння реагувати на перешкоди під час руху, маневреність та уважність водія.



Переможцем конкурсу став студент третього курсу Оваднівськогопрофесійного ліцею Вадим Охник. Саме він представлятиме Волинську область у всеукраїнських змаганнях, які відбудуться у Ніжині Чернігівської області.



УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині про ...
Наступна новина: У Волинській області онук ...

КОМЕНТАРІ