Нетверезий волинянин викрав автомобіль,щоб «покататися»,(+фото)

Нетверезий волинянин викрав автомобіль,щоб «покататися»,(+фото)

07.05.15 15:42 0 599
Угонщика оперативно затримали співробітники Державтоінспекції. 4 травня 2015 року о 23-й годині до оперативного чергового горохівськогорайвідділу міліції надійшло повідомлення про угон автомобіля. 47-річний житель села Скобелка Горохівського району повідомив, щовикрали його автомобіль «Фольцваген Т-4», який був припаркований поблизу бару в місті Горохів.



Після отримання інформації правоохоронці ввели оперативний план «Перехват». Автомобіль зупинили працівники ВДАІ з обслуговуванняГорохівського району разом із працівниками відділу забезпечення супроводження ДПС УДАІ поблизу села Скобелка.



Як встановили правоохоронці, за кермом викраденого буса перебував 41-річний житель міста Горохів. Керував чоловік автівкою у стані сильного алкогольного сп'яніння. Тож водія затримали та доставили в горохівськийрайвідділ міліції.



- Інформація про незаконне заволодіння транспортним засобом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Проводяться слідчі дії та встановлюються усі обставини вчинення кримінального правопорушення, - повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого відділу горохівського райвідділу міліції Володимир Семенюк.



Окрім того, чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за ст.130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння)КУпАП.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті хустські ...
Наступна новина: На Рівненщині підвели ...

КОМЕНТАРІ