Десять золотих медалей привезли чернігівські спортсмени з Чемпіонату світу з кікбоксингу

Десять золотих медалей привезли чернігівські спортсмени з Чемпіонату світу з кікбоксингу

07.05.15 17:15 0 690
Міжнародна Спортивна Кікбоксерська Асоціація (ISKA) запросила ГО «Український Союз Кікбоксінгу» до участі в Чемпіонаті Світу з кікбоксингу, що проходив з 28 квітня по 3 травня в місті Портімао (Португалія).

Всього на Чемпіонаті було 450 учасників з 23 країн Світу – США, Німеччини, Шотландії, Іспанії, Ямайки, Великобританії, тощо.

Збірна команда України була представлена десятьма файтерами з чотирьох областей України – Чернігівської, Київської, Полтавської та Луганської. Загалом в ході змагань Україна здобула 17 золотих, 1 срібну та 5 бронзових медалей. Після завершення Чемпіонату троє українських спортсменів стали претендентами на включення до професійного ISKA.

Чернігівські спортсмени забрали в свою копилку 10 золотих, 1 срібну та 1 бронзову медаль.

Серед переможців:

юнаки – Захар Ліхіна (вага 35 кг) – дві золоті та одна бронзова медаль;

юніори – Михайло Єрко (вага до 60 кг) – чотири золоті медалі;

дорослі – МСУМК Сергій Шрам (вага 75 кг) – три золоті медалі;

ЗМС Сергій Лисюк (вага 75 кг) – одна золота та одна срібна медалі.

Їх тренери – ЗТУ Ю. Єрмолов, ЗТУ А. Кужельний, О. Хропатий, Р. Луданік, В. Антонов (ФСТ «Колос», ФСТ «Україна»); ЗТУ Ю. Сідоренко (ФСТ «Спартак»).

в дискусійному клубі «Експертна думка» чернігівські спортсмени – переможці на чолі з Заслуженим тренером України, депутатом Чернігівської міської ради Андрієм Кужельним провели прес-конференцію для представників місцевих засобів масової інформації, де розповіли про здобутки збірної України, а також виразили глибоку вдячність своїм тренерам і наставникам. Вони запевнили, що досягнутих висот в спорті не збираються нікому уступати, навіть готові ще більше їх примножувати.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 47-річний ...
Наступна новина: Куда идти если болят зубы

КОМЕНТАРІ