Керівник Державтоінспекції Львівщини зустрівся з представниками Громадської ради при УДАІ

Керівник Державтоінспекції Львівщини зустрівся з представниками Громадської ради при УДАІ

07.05.15 13:48 0 693
В управлінні Державтоінспекції Львівщини відбулося чергове засідання Громадської ради, що діє при УДАІ. На зустрічі були присутні представники понад десяти різних організацій.

Керівник Державтоінспекції області, полковник міліції Олександр Хутняк наголосив, що Громадська рада при УДАІ повинна обов’язково працювати, адже є чимало питань, що потребують розгляду громадськості.

«Йдеться, перш за все, про безпеку пасажирських перевезень, проведення спільної профілактичної роботи у цьому напрямку», - зазначив Олександр Хутняк.

Він також поцікавився думкою громадських активістів щодо того, чи мають правоохоронці притягувати до відповідальності водіїв, які приховують номерні знаки на автомобілі, розміщують на них різноманітні наклейки.

Учасники Громадської ради погодилися, що працівникам ДАІ потрібно обов’язково звертати увагу на таке порушення, адже приховані номерні знаки можуть використовуватися зі злочинними намірами.

Начальник управління Державтоінспекції області розповів громадським активістам про запровадження «електронної черги» у львівському Центрі надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспорту. Олександр Хутняк відзначив: таке нововведення запровадили для зручності відвідувачів, аби люди могли отримати допомогу швидко та якісно, без жодних зволікань.

Керівник УДАІ Львівщини зауважив, що за ініціативи Державтоінспекції минулого тижня депутати обласної ради затвердили комплексу програму з безпеки дорожнього руху. Цей документ передбачає чимало заходів із попередження аварійності на автошляхах області, зокрема, встановлення камер відеоспостереження на дорогах державного значення, влаштування освітлення на пішохідних переходах, заміну дорожніх знаків із використанням світлоповертаючих матеріалів.

Полковник міліції Олександр Хутняк відповів на запитання, що цікавили громадських активістів. Насамкінець зустрічі він наголосив: «На усі повідомлення про протиправні дії з боку працівників Державтоінспекції я реагуватиму жорстко та принципово. Жодне звернення громадян не залишиться поза моєю увагою».

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ