ДТП на Волині: в автопригодах постраждало шестеро осіб

ДТП на Волині: в автопригодах постраждало шестеро осіб

07.05.15 13:15 0 536
Попередніми причинами скоєння ДТП і надалі залишаються перевищення швидкості та порушення основних законів дороги.

5 травня о 19:00 на відрізку автодороги Доманове-Ковель 24-річний житель села Річиця Ратнівського району, керуючи автомобілем «Деу-Ланос», рухаючись із селища Ратне в напрямку селища Доманове, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок автопригоди водій і 32-річний пасажир, житель селаМлинове, отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані у Ратнівську центральну районну лікарню.

У місті Володимир-Волинський близько першої години ночі по вулиці Зимнівській 41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ - 212140», скоїв наїзд на кінну підводу під керуванням 65-річного жителя села Зимне. Внаслідок ДТП їздовий і його 63-річна односельчанка отримали тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовилися.

О 16:20 по вулиці Рівненська у Луцьку 29-річний лучанин, керуючи автомобілем «ЗАЗ TF 69 YP», скоїв зіткнення з автомобілем «Мітсубісі L200» під керуванням 36-річного жителя селища Цумань Ківерцівського району. У результаті ДТП 21-річний пасажир автомобіля «ЗАЗ TF 69 YP», житель обласного центру, отримав тілесні ушкодження, не госпіталізувався.

О 14:50 на автодорозі між селами Терехи-Приріччя Любомльського району 15-річний житель села Приріччя, керуючи автомобілем "Москвич", зіткнувся з автомобілем "Мерседес-Бенс" під керуванням 52-річного жителя селища Головне. Внаслідок ДТП хлопець госпіталізований у територіальне медичне об'єднання Любомльського та Шацького районів.

За фактами ДТП проводиться розслідування.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відзначення ювілею ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ