На Тернопіллі керівників структурних підрозділів Зборівської РДА навчали як діяти у випадку виявлення підозрілих та вибухових пристроїв

На Тернопіллі керівників структурних підрозділів Зборівської РДА навчали як діяти у випадку виявлення підозрілих та вибухових пристроїв

08.05.15 12:21 0 576
6 квітня у Зборові, напередодні відзначення перемоги у Другій світовій війні, для керівників структурних підрозділів Зборівської РДА, установ та організацій проведено нараду-навчання. Мета даного заходу – попередження надзвичайних ситуацій, пов’язаних із терористичною загрозою. Присутніх навчали, як діяти у випадку виявлення підозрілих та вибухових пристроїв. Проведення цього навчання, яке є особливо актуальним у наш непростий час, ініційоване головою Зборівської райдержадміністрації Ігорем Яворським.

Розпочинаючи зібрання голова районної ради Віктор Тарковський закликав керівників бути вкрай уважними і відповідним чином налаштувати своїх підлеглих. Він запропонував у ці дні організувати чергування та посилити пильність щодо підозрілих предметів та осіб.

А далі з присутніми своїми знаннями ділилися фахівці служби безпеки України, держслужби з надзвичайних ситуацій та МВС. В процесі навчання експерти особливо наголошували на необхідності звертати увагу не лише на підозрілі предмети, але й на нібито звичайні, проте невідповідні для певної обстановки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині на варті ...

КОМЕНТАРІ