Закарпатські рятувальники привітали ветерана Другої світової війни з Днем Перемоги

Закарпатські рятувальники привітали ветерана Другої світової війни з Днем Перемоги

08.05.15 08:10 0 570
Оперативно-рятувальна служба Закарпаття ніколи не забуває і завжди піклується про тих людей, які пройшли крізь суворі випробування, виявили відвагу, доблесть і силу духу, вистояли у кровопролитній війні й зробили вирішальний внесок у розгром фашизму.

Щороку, напередодні Дня Перемоги, рятувальники відвідують ветеранів війни аби в домашній атмосфері привітати їх зі славним та знаменним святом, обговорити всі проблемні особисті питання ветеранів, отримати з вуст героїв цінні поради та настанови.

З кожним роком ветеранів, які після війни продовжили службу у пожежній охороні Закарпаття, стає все менше і менше. На на жаль, залишився лише один. Це 89-річний Микола Петрович Ігошин.

7 травня, від імені Управління ДСНС України у Закарпатській області привітати ветерана прийшли голова ветеранської організації Іван Гондорчин, ветеран служби Віктор Сніцаренко та заступник начальника центру забезпечення діяльності - начальник відділу роботи з особовим складом центру забезпечення діяльності Наталія Гаряча. Гості подякували господареві за мужність та героїзм, проявлені у боротьбі з фашизмом, та вручили ветерану грошову допомогу та квіти.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року на ...
Наступна новина: На Рівненщині розпочато ...

КОМЕНТАРІ