На Хмельниччині на варті умов праці

На Хмельниччині на варті умов праці

08.05.15 12:24 0 562
Щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці. У 2015 році Всесвітній день охорони праці проводиться під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

В рамках Дня охорони праці у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Островського, було презентовано книжкову виставку «Охорона праці – це охорона здоров'я і життя» та перегляд відеороликів «Гідна праця – це безпечна праця!».

Відвідувачі читального залу мали можливість ознайомитися з методичними матеріалами з фондів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області та взяти участь у визначенні кращих малюнків «Охорона праці очима дітей», наданих територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Хмельницькій області.

28 квітня в територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Хмельницькій області відбулося нагородження переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у трьох вікових групах – віком від 6 до 10 років, від 11 до 14 років та від 15 до 18 років.

Також, 28 квітня в рамках Всесвітнього Дня охорони праці, у редакції Центр дитячої та юнацької творчості Солом'янського району м. Київ відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». Від Хмельницької області призером Всеукраїнського конкурсу став Боборикін Андрій, 8 років, ПЗОШ «Гармонія», м. Хмельницький, який посів друге місце серед дітей своєї вікової категорії.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ