На Хмельниччині рятувальники проводять рейди місцями масового відпочинку людей у лісових масивах

На Хмельниччині рятувальники проводять рейди місцями масового відпочинку людей у лісових масивах

08.05.15 11:30 0 565
Рятувальники Деражнянщини спільно з представниками органів внутрішніх справ та лісового господарства активно проводять рейди місцями масового відпочинку людей у лісових масивах та природних екосистемах із метою протидії пожежам. Відпочиваючим вручаються листівки та наголошується на елементарних правилах дотримання пожежної безпеки у лісах.

Незважаючи на неодноразові звернення до населення через засоби масової інформації щодо дотримання правил пожежної безпеки у лісах, люди продовжують розпалювати багаття та не задумуються про небезпеку, на яку наражаються.

Шановні громадяни, під час відпочинку в лісі будьте особливо обережними під час поводження з вогнем! Місце, що призначене для вогнища, очищайте від сухої трави, листя, гілля; не розкладайте вогнище поблизу звисаючих крон дерев, у хвойних молодниках, серед сухого очерету, не залишайте вогнище без нагляду.

Якщо виникла пожежа, і ви не можете загасити її самотужки – якнайшвидше сповістіть тих, хто повинен цим займатися. Зателефонуйте до служби порятунку за телефоном "101" і повідомте про місце пожежі, і як туди доїхати. Давайте спільними зусиллями збережемо природу!

Деражнянський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ