Хмельницька область: піротехніки ДСНС знищили 3 боєприпаси часів Другої світової війни

Хмельницька область: піротехніки ДСНС знищили 3 боєприпаси часів Другої світової війни

08.05.15 09:50 0 568
6 травня піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили три боєприпаси часів Другої світової війни.

Так, о 12 годині сапери вилучили та знищили 170 мм мінометну міну, яку було виявлено напередодні під час проведення земляних робіт у с. Мар’янівка Хмельницького району.

Вже о 14 годині піротехніки в спеціально відведеному місці знищили 82 мм мінометну міну, яку виявив мешканець обласного центру на вул. Вінницьке шосе, 38.

Після того сапери вирушили до м. Старокостянтинова, де вилучили 152 мм артилерійський снаряд та о 16 годині знищили його на спеціальному майданчику.

Загалом, із початку року піротехніки знищили 258 застарілих боєприпасів.

Шановні громадяни! Дотримуйтеся правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно. Негайно повідомте про небезпечну знахідку до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Урочистості у ...
Наступна новина: На Тернопільщині знову ...

КОМЕНТАРІ