У Львові правоохоронці та журналісти провели спільний рейд: виявляли перевізників,які порушують ПДР

У Львові правоохоронці та журналісти провели спільний рейд: виявляли перевізників,які порушують ПДР

08.05.15 17:08 0 591
У Львові працівники Державтоінспекції та журналісти одного із телеканалів провели спільний рейд. Метою такого заходу було виявлення порушень правил дорожнього руху водіями маршрутних транспортних засобів.

На одній із кінцевих зупинок інспектори ДАІ одразу ж помітили характерні недоліки у технічному стані пасажирських автобусів, а саме: несправності шин, численні тріщини вітрового скла у зоні дії склоомивачів, пошкодження кузова. Окремо слід відмітити незадовільний санітарний стан транспортних засобів. У більшості оглянутих «маршруток» було насмічено у салоні, забруднено сидіння.

Та найбільше вразило інспекторів технічне пошкодження підлогового покриття в одному з автобусів. Знаходилось воно одразу ж біля пасажирського сидіння та могло призвести до травмування пасажирів.

Аби припинити усі виявлені недоліки, транспортні засоби були зняті з маршрутів та направлені в автопарк. Водіїв, які керували несправними автобусами, притягнуто до адміністративної відповідальності, а саме накладено штрафи.

Відділ Державтоінспекції міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області на ...
Наступна новина: Трансформаційні процеси в ...

КОМЕНТАРІ