У Чернігові привітали ветеранів

У Чернігові привітали ветеранів

08.05.15 09:00 0 579
Традиційна зустріч із ветеранами Другої світової війни, приурочена цього року до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, пройшла у Чернігівській облдержадміністрації.

Представників старшого покоління - учасників бойових дій привітали керівник Державного управління справами, куратор області від Адміністрації Президента України Сергій Березенко, голова облдержадміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, голова обласної ради ветеранів Анатолій Москаленко та інші гості.

Голова обласної ради ветеранів підкреслив, що нині онуки і правнуки переможців у Другій світовій війні гідно продовжують військові традиції своїх дідів та прадідів, беручи участь в антитерористичній операції на сході України. Також А.Москаленко зауважив про необхідність уважного і відповідального ставлення до ветеранів не залежно від дат. "Усе для ветеранів має робитися з душею і від душі. Вони цього заслужили", - сказав він.

Міський голова О.Соколов зазначив, що День Перемоги об'єднує представників різних поколінь українців. "Це перемога наших дідів і прадідів, а значить – і наша Перемога. Наше шнє життя у вільній, незалежній Україні стало можливим завдяки вашому неоціненному подвигу, і ми ніколи не забудемо цього!", - наголосив керівник обласного центру Чернігівщини.

Голова обласної ради М.Звєрєв представив учасникам зустрічі книгу "Йшли у бій молодими", презентація якої відбудеться . У виданні зібрано розповіді багатьох ветеранів Чернігівщини про війну.

За мужність, виявлену у роки Другої світової війни, за особистий вагомий внесок у героїко-патріотичне виховання молоді ветеранам керівники області та міста вручили почесні грамоти та подяки облдержадміністрації, обласної та міської рад. Завершилася зустріч фотографуванням.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ